Unul dintre cei mai cunoscuți  fizioterapeuți din Botoșani, administrator al clinicii “Work Tape Medical”, este un mare rocker. Puțini dintre  clienții care pășesc zilnic pragul clinicii cunosc faptul că Mihai Venedict este pasionat de acest gen muzcal.

,,Am aflat de muzica rock încă din timpul școlii, de la prietenii și verișorii mei. Mi-a plăcut cum sună, așa că m-am interesat din ce în ce mai mult de acest gen muzical. Am  început să ascult albume, să citesc reviste de specialitate”.

 Dintre trupele pe care le îndrăgește a amintit de Iron Maiden, Black Sabath. Ușor ușor, a ajuns să-și facă  propria revistă muzicală, respectiv siteul jurnalrock.ro care, astăzi, nu mai există. A mai rămas activă pagina de Facebook cu același nume pe care autorul ei speră s-o poată lăsa unui tânăr pasionat de rock și jurnalism.

,,Am participat la multe evenimente, am făcut colaborări și recenzii, în special, în perioada în care am locuit în București. Pot spune că această experiență mi-a deschis mintea, m-a ajutat să comunic mai bine, să văd lumea din mai multe perspective. Simt că m-a ajutat cu totul”.

Mihai Venedict
Mihai Venedict

Mai mult decât atât, Mihai Venedict s-a implicat cu ani în urmă în organizarea festivalului „HeartRock”, inițiat de actorul Mihai Mălaimare, fost deputat de Botoșani atunci.

Jurnalismul l-a ajutat foarte mult pe administratorul clinicii din capătul lui 1.

„Jurnalismul mi-a deschis mintea, m-a ajutat să comunic mai bine, să am relații mai bune. M-a ajutat să văd lumea  din mai multe perspective. Simt că m-a ajutat cu totul”, a mai spus Mihai Venedict.

Ascultând rock, patronul de azi spune că a devenit mai hotărât și mai sigur pe el