În timp ce unii tineri își fac majoratul în cluburi, o tânără a ales să-și aniverseze  cei 18 ani pe scenă. Ea va lansa primul ei album muzical intitulat ,,Mărunțica” . Este vorba despre Teodora Grumeza elevă a Liceului de Arte „Ștefan Luchian” .

Evenimentul  va avea loc la Casa Tineretului, pe data de 4 martie, la ora 17.00, în preajma unor artiști cunoscuti ca Iustina Irimia, Dan Doboș, Loredana Călin, Brândușa Covalciuc Ciobanu, Elena Mândrescu și alții.

„Este un eveniment foarte important în viața mea în care îmi doresc să arăt că cei 13 ani de studiu ai muzicii nu au fost în zadar. Bineînțeles, cu multe emoții, voi păși alături de artiști mari, cu renume in muzica populara, dar și de colegi de scena lângă care am evoluat și crescut, toți acesti oamenii fiind aleși după un criteriu impus de mine însămi: toți au valoare sufletească și toți sunt oameni care au contribuit la evoluția mea”, a declarat Teodora Grumeza.

Costurile evenimentului au fost în totalitate suportate de părinții fetei, fapt care a determinat-o să îl transforme într-o manifestare de natură caritabilă. Intrarea  se va face pe bază de invitații, dar și printr-o donație de minim 10 lei către asociația „Grup Civic” -proiectul „Caravana Faptelor bune”.  Teodora recunoaște că fără munca  Orchestrei Populare Rapsozii Botoșanilor – „Ioan Cobâlă”, dirijor Ion Oloieru și manager Dan Doboș, întregul eveniment  nu ar fi fost posibil.

„Îmi doresc ca prin acest eveniment să fac publicul botoșănean să vibreze pe ritmurile muzicii populare, dar și să îndemn publicul la a face bine prin simpla înmulțire a ceea ce are deja. Sunt extrem de emoționată și fericită că evenimentul a avut impact deja și că invitațiile s-au terminat, însă, din fericire, îl voi transmite și online! Astfel, adresez invitația tuturor de a-mi fi alături! Sunt emoționată!”.

Recent, Teodora a anunțat că invitațiile s-au epuizat. Evenimentul se va transmite și online, pe pagina ei de Facebook.