Fie că ai auzit-o la Vocea României,  la Eurovision sau  la concertul de deschidere din cadrul evenimentului „Timișoara Capitală Culturală Europeană”, numeșe Dora Gaitanovici devine tot mai cunoscut publicului ascultător de muzică bună. Astăzi, tânăra artistă nu mai cântă singură, iar trupa ei se identifică total cu numele Dora Gaitanovici.

Într-un interviu pentru Kiss FM, Dora Gaitanovici a povestit cum s-a format trupa cu care, în prezent, are din ce în ce mai multe apariții pe scenă. Colaborarea cu membrii trupei a venit după o perioadă tensionată pentru artistă. „După <Vocea României> a urmat o perioadă puțin haotică pentru mine. Am fost tot timpul într-o căutare și am încercat tot felul de lucruri noi și am avut foarte multe de învățat. Într-un final, m-am întâlnit cu băieții aceștia cu care am legat o trupă și acum suntem aici […].”.

Din trupa înființată de ea fac parte: Dani Bușoi (chitară și voce), Dante (chitară), Dimitrie Milea (bas), Denis Costache (vioară) și Codruț Bulfan (tobe). Cu acești muzicieni, artista a lansat, în luna decembrie a anului trecut, albumul „Descântec”. O dată cu lansarea materialului muzical, Dora a intrat în familia Universal Music România & MediaPro Music.

Începând cu ora 19:00, pe data de 11 martie, la Grand Irish Pub, Dora Gaitanovici va susține în cadrul weekendului aniversar al redacției Buzz un super concert.

În programul evenimentului aniversar se regăsesc și alte două momente: Forum Buzz de la ora 17:00 și conferința „Muzica electronică la români” susținută de jurnalistul Doru Ionescu și Bogdan Sterpu (TVR) de la ora 18:30. Redacția formată din copii și adolescenți la Botoșani împlinește 12 ani de activitate jurnalistică.