Copiii de la Vorona demonstrează pe zi ce trece că sunt talentați. Chiar astăzi, la Liceul Tehnologic ,,Ștefan cel Mare și Sfânt”, a avut loc un spectacol de teatru intitulat ,,Soacra cu trei nurori”, dar și o paradă de modă din materiale reciclabile.

Trupa de teatru Freedom s-a pregătit mult pentru această scenetă, deoarece și-a dorit să le iasă un spectacol deosebit, iar spectacolul amintit necesită implicare.  ,,Sceneta de teatru a decurs foarte bine,  a fost foarte frumoasă. Toate personajele mi-au plăcut, dar cel mai mult mi-a plăcut interpretarea Soacrei, care are rolul principal în această scenetă. Elevii evoluează de la scenetă la scenetă, au devenit mai uniți și colaborează mult mai bine. Chiar dacă timpul pentru repetiții a fost scurt, sceneta a ieșit foarte bine”,ne-a declarat Anca Bunduc, cea care a înființat trupa de teatru Freedom.

Oana Maria Petrecu a jucat rolul mamei soacre.  ,,Mi-a plăcut foarte mult acest rol, deoarece de când eram mică îmi plăcea această poveste”.

Ineditul a fost că îmbrăcămintea micilor actori a fost făcută din materiale reciclabile, totul finalizându-se cu  o paradă de modă. 

Sabina Grebeniță ne-a spus că și-a confecționat ținuta din saci de gunoi și ziare. Oana Maria Petrescu și-a realizat un costum dintr-o fustă si un top.  Fusta a fost realizată din pungi de la pâine, iar topul dintr-o pungă verde asortată cu niște flori din hârtie creponată. Pe cap a purtat o coroniță albă, confecționată din șervețele de bucătărie.

Eu, personal, mi-am realizat costumul din câteva ziare Buzz mai vechi. În mână am avut o geantă din in, iar în ea am avut niște ziare pe care le-am împărțit spectatorilor. Costumul meu a fost admirat și lăudat de către toată lumea, spectatorii apreciind creativitatea mea.

Evenimentul a avut loc în cadrul Săptămânii verzi a școlii.