În redacția Buzz, vacanța este o experiență frumoasă pentru toți copiii. Petrecem mult timp împreună fără grija temelor și ne bucurăm de pasiunile noastre. Nu are importanță cât de vechi sau nou ești, contează doar să-ți aduci contribuția la materialele pe care le realizăm aici: ziarul nostru lunar, siteul, televiziunea adolescenților de pe YouTube sau podcasturile.

Cea mai prezentă, săptămâna aceasta, a fost Mădălina Mihai de 15 ani. Ea a montat la un reportaj foarte special pe care o să-l vedeți la emisiunea “BuzzVip”.

Andy Ciotir a montat și el, dar Jurnalul copiilor, dar a și filmat pentru emisiunea “BuzzVip”. În plus, s-a și documentat pentru alte materiale pe care le are în lucru.

Eu am scris pe site foarte mult, iar Ioana Ivaș a scris pentru următorul număr al ziarului Buzz. Ea deține în ziar rubrica “Pastila de gramatică” și face o dată la doua luni, împreună cu domnul Titus Andrei “Carpe diem” – o rubrică de cunoaștere a expresiilor latinești. Trebuie să mai spun că recent Ioana a filmat, împreună cu Octavian Ivănescu, “Jurnalul copiilor”.

Andrada Ignat de 10 ani a venit, miercuri, la Buzz și a scris știri pe site, iar Ana Ciobanu Lăzărescu, prezentă, luni, a înregistrat pentru podcastul ei intitulat “Oameni”, dar a și scris pe site. Ana a lansat chiar și o rubrică pe site intitulată “BuzzZbateri”.

Denisa Franț a venit și ea astăzi și a lucrat pentru un reportaj special cu un subiect din țară pe care îl veți putea urmări, în curând, pe Televiziunea adolescenților -Youtube.

După cum vedeți, vacanțele fac foarte activă redacția Buzz, iar eu deși n-am decât șase luni de Buzz, mă simt foarte atașată de tot ce se întâmplă aici. Pot să spun că am niște colegi minunați de la care am doar de învățat.