Hușenii au avut parte de o supriză din partea pasionaților de motoare, care au organizat o paradă cu motociclete în centrul orașului. Astfel, pasionații de motoare pe două roți din județ, dar și din țară s-au întâlnit la Huși, unde au făcut un tur al orașului. 

Cu această ocazie, localnicii au avut oportunitatea să admire exemplarele participante la eveniment, să-și facă poze pe motociclete, să fie ajutați să le pornească sau să afle de la proprietari cât mai multe despre motoarele pe două roți.

Mulțumesc organizatorilor pentru invitație. A fost un eveniment de anvergură, iar vremea a ținut cu noi, astfel că a fost un bun prilej de plimbare cu motocicleta, dar și de socializare. În plus, cei prezenți au participat la activități de informare cu privire la normele rutiere, la importanța regulilor de circulație și raționamentele din spatele acestor reguli. Felicitări organizatorilor și sper ca evenimentul să ia amploare pe viitor.”, a  declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Totodată, organizatorii au adus la cunoștința participanților la trafic de prezența motocicliștilor pe șosele și au atras atenția și asupra unor motocicliști despre educația în trafic, să aibă grijă unii de alții și să fie mai atenți.