Mii de botoșăneni la Cornișa pentru Andia și Spike

Momentul de vârf al serii a fost când pe scena au urcat Spike și Andia. Botoșănenii au cântat bucuroși piesele semnate de Spike. „Zeu”, „Lume”, „Manele” sunt doar câteva dintre melodiile care au răsunat în tot parcul Cornișa. Spike este rapper, cântăreț și regizor român cu aproximativ 20 de ani de activitate. Acesta a destins atmosfera prin dialogul cu fanii din timpul concertului. La sfârșit, Spike a făcut poze și a vorbit cu fanii botoșăneni prezenți la concert.

Ultimul moment muzical a fost susținut de Andia. Și aici botoșănenii au cântat pe piesele artistei. Ba chiar, isteria tipică fanilor adolescentini a fost în toi.Chiar dacă fanii se așteptau ca Spike și Andia să cânte împreună, la sfârșit, acesta a aratăt susținere față de artistă prin apariția lui doar langa și în fața scenei.

În 2022, Andia a câștigat distincția „Cel mai bun cântec pop” pentru piesa Sfârșitul lumii în cadrul Romanian Music Awards.

Astăzi, duminică, în ultima seară de concerte vor fi prezenți DJ/MC, alături de artiști locali, Academia de Arte Modus Vivendi, G-Power – Street Dance, Andreea Bănică și trupa 3 Sud Est.

 

Related Posts

Zilele Orașului la Botoșani, în weekend. Vezi artiștii și trupele invitate!

Zilele Orașului la Botoșani, în weekend. Vezi artiștii și trupele invitate!