Primăria orașului Negrești vă invită la două evenimente desfășurate în weekend-ul 6-7 mai 2023, care constau într-o competiție de handbal și două filme pentru întreaga familie. 

Sâmbătă, începând cu ora 12.00,  sunteți invitați să fiți alături de echipa de handbal CSO Negresti, în meciul lor contra echipei LPS Focșani, care va avea loc la Sala de Sport a orașului Negresti. Handbaliștii sunt ghidați de antrenorul lor, profesorul Gheorghe Mogâldea, care de-a lungul timpului a pregătit numeroși jucători dintre care unii din ei ajungând să joace în Liga Națională de Handbal.

 

Duminică,  La ora 13:00,  sunteți invitați să vizionați filmul “VAIANA”. Proiecția fiind dublată în limba română, astfel încât toți să se bucure de poveste. La ora 16:00, puteți urmări filmul “FORD VS FERRARI” care îi are ca protagoniști pe Carrol Shelby (interpretat de Matt Damon) si Ken Miles (interpretat de Christian Bale).

Intrarea la toate evenimentele este liberă, astfel încât puteți să vă bucurați de ele în compania familiei și prietenilor.

De asemenea, puteți să vă bucurați de parcurile orașului, cum ar fi parcul din fața Primăriei, parcul de la Casa de Cultură și parcul de la Sala de Sport care oferă locuri de joacă pentru copii, locuri de relaxare si petrecere a timpului liber, precum si internet gratuit.