În seara de 2 mai 2023, Cla-sick, trupa Unison, Marks, Andia, 3 Sud Est și Phoenix au urcat pe scena amplasată în centrul Vasluiului, într-un concert dedicat Zilei Naționale a Tineretului. 

Spectacolul a fost organizat de Consiliul Județean Vaslui, Primăria municipiului Vaslui și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui.

Numeroșii fani ai Andiei cunoșteau la perfecție melodiile artistei pe care le-au fredonat, împreună cu ea, fapt care a copleșit-o.


Recitalul trupei 3 Sud-Est care a revenit la Vaslui după mai bine de două decenii, a avut parte de un succes deosebit, iar atmosfera a fost una cât se poate de incendiară.

Legendarul Nicu Covaci a oferit o seară perfectă, aducând în fața vasluienilor acel fenomen unic din istoria muzicii românești, trupa Phoenix, cea care a creat subgenul etno rock, inspirat din folclorul românesc.

Finalul și începutul au aparținut lui DJ Daniel Pavel, DJ Freddy NRG și MC Sorin Popliuc, care le-au amintit publicului de discotecile de altădată, reușind să-i antreneze pe vasluieni pe ritmuri muzicale mai vechi și mai noi.