Festivalul Lyceum, ajuns anul acesta la cea de-a 25-a ediție, a fost câștigat de trupa Atelierul de teatru cu piesa „Antisocial”. Festivitatea de premiere a avut loc, pe data de 11 mai, de la ora 16:00,  la Casa Sindicatelor „Nicolae Iorga”. Înainte de premiile oferite, trupa de teatru a Școlii Populare de Arte „George Enescu” a oferit publicului spectacolul „Omagiu lui Eminescu”, unul excelent prin punerea în valoare a creațiilor eminesciene a unor fragmente din viața marelui poet. Felicitări copiilor și tinerilor distribuií în acest spectacol realizat de actrița Silvia Răileanu! Un spectacol care îmbină superb jocul actoricesc cu spectacolul muzical grație tinerilor și copiilor pregătiți muzical la diferite centre sau școli  de muzică din oraș. Un spectacol care ne învață să iubim sufletul românesc.

Marele premiu al festivalului a fost câștigat de Atelierul de Teatru de la Colegiul Național Mihai Eminescu, cu piesa „Antisocial”. Locul a revenit trupei Drama Club de la Colegiul Național A.T.Laurian, cu piesa „Romeo&Julieta Loading…”, iar  locul II a ajuns la trupa „Alter” de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, cu piesa „Clubul Etichetelor”. Al treilea loc a fost obținut de tinerii liceului „Alexandru cel Bun” din Botoșani, cu piesa „Soacra cu trei nurori”. Aceștia sunt coordonați de actorul Andrei Iurescu, de altfel foarte iubit de membrii trupei, dacă e să privim manifestările acestora după ce festivitatea s-a încheiat.

Au mai fost acordate premii precum cel mai bun personaj secundar feminin, acesta revenindu-i lui Cojocariu Maria, cel mai bun personaj secundar masculin care a ajuns la Andrei Asiminicesei, cel mai bun personaj principal feminin către Coșoreanu Ioana ori cel mai bun personaj principal masculin pentru Alberto Ștefan.

Au fost acordate și  diplome pentru valoare educațională sau pentru profesori coordonatori.