Asociația Simbio condusă de elevul MIhnea Lăcătușu nu mai există. În locul ei, tânărul înființat un nou ong care  se numește D.O.T.

D.O.T este prescurtarea de la Divizia Oamenilor Tineri. În D.O.T se regăsesc aceeași membri din Simbio, iar conceptul noii asociații este același.

Mihnea ne-a spus că D.O.T este un ONG bazat pe activități de voluntariat și se adresează, în special, adolescenților. „Îmi propun să creez același tip de activități caritabile, modalități de petrecerea timpului liber pentru adolescenți și mobilizarea tinerilor pentru a se dezvolta.” Adolescentul își dorește să atragă  cât mai mulți tineri spre voluntariat.

Va urma, însă, și o perioadă de înscrieri pentru noi voluntari în asociație. „Înscrierile în asociație vor începe cât mai curând posibil.”

Mihnea este sigur că noul ong va avea activități interesante pentru tinerii botosaneni. „Știm ca vom putea realiza proiecte minunate împreună.”

Pe data de 1 Iunie, va fi deja o prima activitate a asociației. Membrii organizației D.O.T vor organiza un târg la Cornișa.