Astăzi,  creştinii au sărbătorit Înălţarea Domnului. În toate bisericile s-au făcut și slujbe de pomenire a eroilor, aşa cum se întâmplă de 98 de ani, de când la Înălţarea Domnului se sărbătoreşte şi Ziua Eroilor.

Grupul vocal-instrumental Andantino din comuna Vorona care este coordonat de către Sergiu Dascălu, director al Liceului Tehnologic ,,Ștefan cel Mare si Sfânt”  a pregătit un program artistic în onoarea acestei mari sărbători.

Grupul Andantino a mers la troița din Poiana, unde l-au așteptat pe părintele Andrei Bucșă, care a oficiat o mică slujbă în cinstea acestei mari sărbători.

Cântecele interpretate de către copii au fost “Doamne ocrotește-i pe români,,, ,, Românie, Românie ” și ,,Un cântec istoric “.

Al doilea spectacol al grupului, a fost în sala de spectacole a liceului. Pe scenă au fost prezenți și elevi din clasele a I-a și a III-a, împreună cu profesorii îndrumători.

Copiii au cântat cântece și au recitat poezii care au făcut publicul să se emoționeze. Tot astăzi  a avut loc și festivitatea de premiere a copiilor care au participat la atelierul de încondeiere a ouălor.