Tabăra la Vorona. Preotul Andrei Anușca a organizat, la parohia Vorona, cu ocazia sărbătorii de Rusali, o zi  de tabără. Totul a început dimineață cu Sfânta Liturghie unde copiii prezenți au cântat la strană cântece religioase. 

După slujba de la ora 12.00 și prânzul aferent, voluntarii au făcut înscrierile pentru tabără,  organizându-i pe copii pe grupe de vârstă.

Ulterior, fiecare grupa a revenit cate unii animator și astfel a început  seria de jocuri distractive.

La ora 16:00 participanții au avut parte de o conferință la care, că invitat a participat  preotul Teodor Cenușă. Acesta a vorbit despre viața lui și lucruri despre viața, în general, iar copiii au fost dornici să pună întrebări.

,,Mă bucur foarte mult că am putut să fiu în mijlocul acestor tineri. Îl felicit din suflet pe părintele paroh Andrei Anușca care a avut această inițiativă de a crea o activitate atât de frumoasă. Sper să fie de folos pentru fiecare copil întâlnirea de astăzi. Copiii au fost curioși, receptivi dornici de a învăța lucruri noi, de a socializa și de a-și face prieteni noi, de a lega relații și amintiri noi.  Acest lucru este cel mai important pentru un copil.“, a declarat părintele invitat.

Începând cu ora 18:00 s-au desfășurat competiții sportive, iar seara târziu, a avut loc focul de tabără și o vizionare de film. Focul de tabără a fost acompaniat de cântece la chitară tipice unei tabere.