Începând de astăzi și până la finele lunii iunie, redacția Buzz lansează înscrieri pentru grupa de vârstă 15-18 ani, oferind astfel posibilitatea tinerilor să-și descopere noi abilități și preocupări de timp liber. Doar implicându-se în activități care sporesc imaginația, creativitatea, răbdarea, dorința de cunoaștere, socializare etc, tinerii pot înțelege mai bine drumul profesional pe care îl pot urma mai departe. Implicarea în activități extrașcolare încă de pe băncile școlii ușurează răspunsul la invariabila întrebare: ce vreau să fac când voi fi mare?

Copiii și tinerii care s-au format la Buzz sunt astăzi studenți ai unor facultăți de Jurnalism, Comunicare și Relații Publice, Conservator lucrează în domenii ce presupun comunicare și cunoaștere, sunt recunoscuți și apreciați pentru modul în care argumentează idei ori pentru cum vorbesc și se exprimă, pentru cum realizează proiecte și lucrări la care sunt autori sau colaboratori. S-au implicat, și-au dorit SĂ FACĂ și și-au format aspirații înalte de la vârste fragede, urmându-le cu dăruire și pasiune.

Tinerii care se înscriu vara  la Buzz au ocazia să prindă concursul județean de jurnalism „Botoșani, Orașul Meu Drag” (#BOMD9) –  cel mai frumos mod de a înțelege meseria de jurnalist, cea mai plăcută stare a de a te descoperi cu calități uriașe – și tabăra de jurnalism „Ai Noștri Tineri”, unde colaborarea cu profesioniștii din Televiziunea Română și Radio oferă bucuria de a învăța despre un domeniu pe care îl urmezi doar dacă ești pasionat. Și tabăra, și concursul dau dependență.

Hai la Buzz! Detalii privind înscrierea la telefon 0722.246257. Completezi formularul pe care îl descarci de pe link și ești înscris. Linkul formularului aici. Poți trimite formularul completat la contact@telebuzz.ro, pe Facebook.com/miciireporteri sau Instagram/_buzz_pentru_viitor  într-un mesaj privat. De asemenea, poți atașa formularul pe What’s app la 0722.246257.

Proiectul Concursul județean de jurnalism „Botoșani, Orașul Meu Drag” (#BOMD9) este realizat de Asociația Buzzmedia, cu sprijinul Consiliului Județean Botoșani.