Programul Bibliovacanța al Biblitoecii Mihai Eminescu a început. Copiii care s-au înscris pentru cursurile estivale ale Bibliotecii au venit la primele cursuri programate lunea.

La clubul de lectură, care a început la ora 11.00, la secția de împrumut carte copii, cei înscriși au ascultat o poveste despre un ursuleț de pluș, citită de învățătoarea Florentina Dănilă, coordonatorul cursului. Micuții au ascultat cu mare atenție povestea și apoi, au răspuns la întrebări legate de poveste. La final, doamna coordonator i-a invitat să realizeze un ursuleț din hârtie colorată.

,,Cursul mi s-a părut foarte frumos și interactiv. îmi place foarte mult. Mi-a plăcut să realizez ursulețul pentru că îmi place mult să desenez și să colorez. Îmi place foarte mult și să citesc, este o pasiune”, a spus un băiețel.

Doamna coordonator, Florentina Dănilă, ne-a spus că micuții prezenți sunt curioși, deschiși și cuminți, dornici să afle noi povești noi. Ea s-a înscris ca voluntar, la Bibliotecă, pentru că iubește copiii.