Barbie, filmul ce face deja furori pe internet.

21 iulie a fost data de lansare a noului film „Barbie”, primul din această serie care nu este animat.

Personajele sunt jucate de actori, iar recomandarea de vârstă este de minim 13 ani.

Filmul abordează subiecte pe care mulți nu se asteptau să le vadă într-un film Barbie, unul care, teoretic, ar fi trebuit să fie accesibil mai ales copiilor.

Personal, mi-a plăcut povestea care este  redată coerent și logic. Filmul se axează  mult pe ideea de feminism, „Barbie land” (lumea Barbie – lumea păpușilor).

„Stereotypical Barbie” în film este explicată ca păpușa la care te gândești când zici Barbie (păr blond, ochi albaștri, îmbrăcată în roz). Aceasta iese din tiparul unei păpuși perfecte, având gânduri negre, începând să i se îndrepte picioarele și apărându-i celulită.

Determinată să se întoarcă la cum era înainte, continuându-și viața roz, aceasta străbate lumea reală în căutarea unei persoane ce o poate ajuta.

Din acest moment lucurile iau o întorsătură și nimic nu mai poate fi prezis, căci este o întreaga aventură cu evenimente din ce în ce mai neașteptate.

Finalul este unul foarte emoționant, cel puțin pentru mine a fost, nefiind singura din sală care a plâns, însă vă las pe voi să descoperiți sfârșitul poveștii.

Mie personal mi-a plăcut destul de mult filmul și, deși părerile sunt împărțite, cu argumente bune de ambele părți, merită măcar văzut.

În film se îmbină umorul, drama și acțiunea, totul într-o lume fantastică. Personajele principaele,  Barbie principal și  Ken sunt jucate excelent de  actorii Margot Robbie și Ryan Gosling.