FC Botoșani se pregătește de duelul cu Rapid, din etapa a treia a Superligii. Meciul se va juca vineri, de la ora 21:30, pe ”SuperBet” Arena din capitală. 

FC Botoșani caută prima victorie a sezonului în deplasarea de la Rapid București, după ce în primele două etape roș-alb-albaștrii au avut parte de o înfrângere, 2-1 cu FC Voluntari, și un egal, cu Petrolul Ploiești, 1-1.

Mihai Ciobanu: ”Ar fi o surpriză să îi batem”

Mihai Ciobanu, antrenorul principal de la FC Botoșani, a prefațat partida împotriva Rapidului, într-o conferință de presă. Reporterii BUZZ au fost prezenți la conferința de presă. Tehnicianul crede că nu sunt diferențe mari între cele două echipe.

Chiar dacă avem un început de campionat ezitant, o dată cu fiecare etapă, sperăm să creștem, să căpătăm consistența in joc, să ne recuperăm fotbaliștii accidentați. Sigur, ne prezentăm cu o echipă care este protagonistă de când este din nou pe prima scenă. Știm de „infernul” din Giulești. Sperăm să reușim să avem cum spun întotdeauna, o stare de spirit care să ne ducă în finalul jocului, mulțumiți de noi.

Ar fi o surpriză să îi batem cu 3-0, dar să scoatem un rezultat bun ar fi posibil deoarece în campionatul nostru este posibil orice. Nu sunt diferențe foarte mari între valoarea echipelor, sunt sensibil apropiate. Dacă nu ești atent și nu ai o atitudine corectă față de echipe, e posibil să greșești. Cărăușu e bine, dar Patache nu e bine, din păcate, glezna a fost afectată, a fost prinsă. El este în tratament și el, la fel ca și ceilalți jucători accidentați. Din ce avem în lotul nostru, sperăm să reușim să aliniem o echipă care să facă față competiției”, a declarat antrenorul Mihai Ciobanu.

Mihai Roman crede în victorie

La rândul lui, atacantul Mihai Roman a vorbit despre duelul din Giulești. El spune că nu se sperie de forma bună a adversarilor de vineri.

Ne așteaptă un meci destul de greu, cu o echipă foarte bună, cu un orar foarte bun, mai ales după meciul din deplasare cu U Cluj 3-0, însă nu ne sperie neapărat acest lucru. Noi suntem încrezători că vom crește de la meci la meci, chiar dacă la ultimul meci acasă îmi făcusem mari speranțe că vom lua cele 3 puncte. Eu sunt convins că va veni și prima victorie. Este început de campionat, iar după cum vedeți, multe echipe au avut probleme în primele meciuri. Sunt sigur că ne vom regăsi forma, pe parcursul meciurilor viitoare vom atinge acel obiectiv al nostru. Important e să avem atitudine” a declarat Mihai Roman.

VIDEO Conferința de presă a FC Botoșani