A început festivalul Street Food la Botoșani. Prima seară este dedicată mâncărilor de stradă. În perioada 27-30 iulie, botoșănenii se pot bucura de aromele autentice ale preparatelor inovatoare. Food truck-urile și stand-urile se vor găsi pe toată perioada festivalului pe Pietonalul Unirii. Bucătarii pregătesc botoșănenilor preparate tradiționale românești, dar și exotice din bucătăria internațională și reinterpretări creative ale mâncărurilor clasice.

În afară de preparatele pregătite, în cele patru zile de festival, botoșănenii se pot bucura de muzica live susținută de artiști talentați.

Vineri, 28 iulie, de la ora 19:00 va cânta Timothy Kross, iar de la ora 21:00, Adda.

Începând cu aceeași oră, sâmbătă, vor cânta cei de la Missed Call, urmând membrii trupei Om la lună.

Ultima seară de festival va fi deschisă de cei de la Funktionality. De la ora 20:00, va cânta Bidașcu Silvestru Trio și de la ora 21:00 va urca pe scenă Bosquito.

În fiecare zi de festival, între orele 17:00 – 22:00, botoșănenii vor auzi și muzica dj-urilor. Vineri, va mixa Club Mongol, urmând ca sâmbătă să vină la butoane Dj Shark și duminică Cel Visător.

Pe Pietonalul Unirii, vor avea loc concursuri, spectacolele culinare și activități interactive, precum face painting, tobogane. De asemenea, pet-friendly este noul concept al festivalului. Organizatorii permit participanților la eveniment să aducă și patrupedul preferat pentru a se bucura și el de distracție în aer liber.