Vineri, 28 iulie, a avut loc a doua seară a festivalului Street Food. Pentru acest eveniment, organizatorii au anunțat că Bulevardul Mihai Eminescu va fi închis circulării cu automobile. Pe Pietonalul Unirii, botoșănenii s-au bucurat de muzica live a artiștilor și de mâncarea pregătită de bucătari.

Pietonalul Unirii a fost plin de botoșăneni care au participat la Street Food. În ciuda prețurilor mari ale preparatelor, participanții la eveniment s-au înghesuit la food truck-urile și stand-urile prezente. Printre mâncărurile alese de botoșăneni s-au numărat cartofii prăjiți, hamburgerii și înghețata pregătite în diferite moduri.

Seara de muzică live a fost deschisă de Vlad Flueraru. Acesta a cântat piese ca „Fresh” (feat. NCTK), „100”, „Sinonim” (feat. Feli).

Botoșănenii nu s-au sfiit să se apropie de scenă, chiar dacă nu toți îi știau piesele.

Publicul a fost încântat de prestația artistului. După o pauză de aproximativ o oră, a urcat și ADDA pe scenă. Pentru momentul ei, locul din fața scenei a fost plin.

Împreună cu toboșarul și chitaristul ei, aceasta a cântat piese, precum „Îți arăt că pot”, „Lupii”, „Arde” (feat. Killa Fonic), „Se vede pe fața ei”. Botoșănenii au cântat și dansat pe piesele Addei.

La finalul concertului s-a format o coadă mare cu oamenii care voiau să facă poze artista.

În această seară, începând cu aceeași oră, vor cânta cei de la Missed Call, urmând membrii trupei Om la lună.