Înscrieri la Buzz. Ca urmare a solicitărilor primite în ultima vreme, lansăm o nouă serie de înscrieri la Buzz, pentru copiii și tinerii care doresc să-și descopere noi pasiuni și abilități.

Înscrierile se fac până pe data de 8 august. La înscriere se completează formularul aici și se achită contravaloarea taxei lunare, în valoare de 100 lei, pentru două luni.

💥Ce înseamnă Buzz?💥

O redacție formată din copii și adolescenți in cadrul căreia sunt realizate, lunar, în format tipărit,  un ziar scris de copii, o televiziune online, podcasturi.  Copiii merg pe teren, caută și realizează știri, fac ore de dicție, editează video și audio reportaje și emisiuni, realizează fotoreprotaje, se implică în organizarea unor evenimente sociale, culturale, muzicale, fac propriile podcasturi ș.a.

💛La Buzz💛 le încerci pe toate, faci ce-ți place. Abilitătile descoperite și dezvoltate în redacție îți oferă noi oportunități de formare a personalității tale.

💥Cum te ajută Buzz?💥

Devii mai interesat de comunitatea din care faci parte, îți dezvolți abilitățile de comunicare scrisă și verbală, te dezvolți mental și intelectual, îți faci prieteni noi, cunoști profesioniști din lumea televiziunii, a radioului și a presei scrise, prinzi curaj să vorbești în public, ești mai atent la greselile gramaticale, scapi de tracul camerei de filmat, îți dezvolți creativitatea și imaginația, îți descoperi pasiuni noi, beneficiezi de inițiere pluridisciplinară ș.a.

Te așteptăm până pe data de 8 august să descoperi lumea Buzz. O dată intrat aici vei descoperi o tabără cool de jurnalism, un ingenios concurs de jurnalism, un super colectiv și o mulțime de alte concursuri care îți vor plăcea.