FC Botoșani se pregătește de următorul obstacol către Play off sau, de ce nu, în lupta spre titlu. Următoarea etapă pentru moldoveni este CFR Cluj. Cu un începu bun, clujenii par pregătiți pentru o luptă grea, pe teren propriu. Meciul se va juca, de la ora 19:00, pe Stadionul „dr. Constantin Rădulescu” din Cluj.

FC Botoșani  speră la trei puncte pe stadionul din Cluj. Fără victorie în primele etape, FC Botoșani este hotărâtă să câștige duelul.

Mihai Ciobanu, antrenorul principal al Botoșanilor s-a arătat interesat și a părut încrezător, având în vedere că echipa nu are victorie sezonul acesta. Reporterii Buzz au fost prezenți din nou la conferința pregătită de roș-alb-albaștri.

Mihai Ciobanu: Avem jucători care, cu fiecare zi și antrenament, încep să ajungă la un nivel mai bun de joc” 

Mihai Ciobanu, antrenorul echipei, coinsideră meciul cu CFR Cluj unul deosebit de dificil, o victorie cu echipa clujeană fiind greu de crezut în acest moment.

„Sigur că CFR-ul ar fi slăbit în imaginea unora, dar acolo sunt o serie de jucători și niște oameni calificați și profesioniști care își fac treaba foarte bine. La ultimul meci care a fost încântător pentru suporterii clujeni în special, au dat patru goluri și au primit trei, dar au arătat cu adevărat o echipă cu o forță teribilă pe ofensivă. După poziția noastră în clasament, ar putea fi o surpriză dacă am termina cu cele trei puncte. În ceea ce ne privește, ne facem programul așa cum știm noi mai bine.”

Echpa este pregătită oricum pentru următoare confruntare chiar dacă joacă împotriva campioanei.

Avem jucători care, cu fiecare zi și antrenament, încep să ajungă la un nivel mai bun de joc și sperăm într-o încleștare teribilă, cu CFR care este campioana din ultimii ani. Am uitat așa într-o noapte că are cinci campionate. Noi nu facem comentarii, noi știm că este o echipă foarte puternică, așa că noi trebuie să ne arătăm măsura puterilor și să avem capacitatea să ne autodepășim individual și colectiv. Jocul de fotbal este surprinzător. Încercăm să reușim să surprindem adversarul, dar cea mai mare surpriză este ca echipa să funcționeze foarte bine în întregul ei, să aibă o stare de spirit foarte bună și cum spune românul să alerge până plesnește.” au fost declarațiile antrnorului principal, Mihai Ciobanu

Alexandru Țigănașu jucătorul de la FC Botoșani speră la un egal sau chiar o victorie. El a revenit în teren după o accidentare, dar pare că este pregătit pentru o deplasare la CFR.

Alexandru Țigănașu: În această vară au avut parte de multe schimbări în lot, dar și pe banca tehnică a echipei.

Alexandru Țigănașu, fundașul echipei, recunoaște că meciul va fi greu, având de înfruntat campioana din ultimele etape. Aceasta, mai ales că cei de la Cluj și-au întărit și mai mult echipa.

„În această vară au avut parte de multe schimbări în lot, dar și pe banca tehnică a echipei. Au format o echipă foarte bună.  Într-adevăr în anii precedenți reușeam să obținem victorii sau cel puțin egalitate. Acum ar trebui să mergem tot încrezători, n-avem nimic de pierdut, chiar dacă suntem unde suntem în clasament și nu ne convine această situație. Doar noi jucătorii putem să ridicăm această echipă, așa că trebuie să mergem încrezători pentru că putem să obținem victoria. La meciul cu Rapid nimeni nu ne dădea nicio șansă, dar am obținut o egalitate, iareucred că la CFR va fi același lucru. Noi mergem încrezători și sperăm să obținem unul sau trei puncte.” a declarat Țigănașu