Sportul ar trebui să ocupe un loc important în timpul nostru liber. Fie că este vorba despre vacanță sau week-end, trebuie să profităm de momentele fără teme și lecții pentru a petrece timp în aer liber,  făcând mișcare. La parcul Cornișa poți închiria o bicicletă pentru a te plimba aici.  

Pentru a închiria o bicicletă, doritorii trebuie să plătească o taxă de 15 lei pe oră sau 9 lei pentru jumătate de oră. De asemenea, există câteva reguli pe care cei care doresc să se plimbe cu o bicicletă împrumutată de la Parcul Reginal de Agrement Cornișa trebuie să le respecte.

Reguli de închiriere pentru o bicicletă

Bicicletele se închiriază pentru plimbări doar în interiorul parcului, iar utilizatorii trebuie să știe să mearcă pe acest vehicul.  La plata taxei pentru o oră sau o jumătate de oră, utilizatorul va semna un contract cu administratorii parcului unde vor fi specificate toate condițiile de închiriere ale bicicletei, precum și starea vehiculului.

Bicicleta se închiriază pe baza cărții de identitate, excepție făcând închirierea pentru un copil, caz în care părintele sau tutorele poate solicita două biciclete. Administratorii parcului nu închiriază unei persoane o bicicletă pentru mai multe zile. O persoană poate solicita o bicicletă pentru maximum șase ore. Doar persoana care închiriază bicicleta o poate utiliza, fiind interzis transportul mai multor persoane pe același vehicul.

Întregul regulament poate fi studiat aici.