În fiecare an, pasionații de muzică rock din Galați se adună într-un loc special pentru a se bucura de sunetele intense și energice ale genului preferat.

În perioada 15-17 septembrie, orașul Galați a fost gazda celui mai așteptat eveniment din industria muzicală, respectiv „Danube Rock Sounds”.

Fanii muzicii rock și nu numai au fost nerăbdători să se încarce cu energia transmisă de unii dintre cei mai talentați artiști ai genului prezenți la manifestare.

Totul a avut loc pe malul Dunării, organizatorii investind timp și resurse pentru a asigura o experiență impecabilă pentru participanți, de la alegerea locației până la selecția artiștilor. Atmosfera superbă a festivalului a fost completată de implicarea tinerilor voluntari prezenți peste tot pentru a se asigura că totul funcționează foarte bine. Zgomotul mulțimii entuziaste și luminile strălucitoare au contribuit la crearea acestei atmosfere electrizante.

Danube Rock Sounds Galați 2023 nu ar fi fost posibil fără efortul și dedicarea organizatorilor: Rock fm și Primăria Municipiului Galați.

Melting Dice, Coma, Byron (foto), Vama, Stema, E-an-na, Luna Amara, Subcarpați, Basska, The Mono Jacks, Dog eat dog, Cargo au fost trupele ce au urcat pe scenă, aducând un vibe de neuitat fanilor rock.

Cargo a încheiat festivalul oferind bucurie gălățenilor prezenți cu miile pe malul Dunării.

„Mulțumim miilor de persoane care au participat la festival! Vă așteptăm la ediția următoare”, au scris organizatorii festivalului încântați de entuziasmul produs.

Personal, m-am bucurat și de o întâlnire superbă cu jurnalistul Dragoș Pătraru. Gălățenii au avut ocazia să vadă „Cafeneaua nației pe roți”, un proiect al jurnalistului invitat. Acesta și-a lansat și cartea recent pu- blicată, intitulată „Atenție cu intenție”.

Sursă foto: Facebook Festivalul Danube  Rock Sounds