O botoșăneancă a câștigat marele trofeu, în valoare de 3000 lei, la unul dintre cele mai longevive festivaluri de muzică populară și ușoare din țară. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 20-22 septembrie, la Corabia, iar juriul a fost condus de omul de radio Titus Andrei.

Karina Todireanu are 21 de ani și este cea care a convins juriul că merită trofeul secțiunii de muzică ușoară. Studentă la Universitatea de muzică din București, secția Jazz, Karina și-a dedicat copilăria muzicii și jurnalismului.

A luat ore de canto și a participat în festivalurile de muzică pentru copii și tineri încă de mică, iar de la vârsta de nouă ani, a practicat jurnalism în redacția noastră.

În prezent, în afară de faptul că este studentă, Karina predă, la rândul ei, ore de canto la o școală de muzică din București.

La festivalul „Corabia de aur” ajuns în acest an la cea de-a 48-a ediție, fosta noastră colegă a câștigat trofeul, interpretând în manieră proprie „Dor de viață” de la Aura Urziceanu” și „Tăcerea doare”, melodie compusă de Călin Geambașu pentru regretata Mălina Olinescu.

La secțiunea muzică populară, trofeul a fost câștigat de tânărul în vârstă de 22 ani, Denis Cupe din Maramureș.

Membrii juriuluisursă foto: https://gazetaoltului.ro/
Membrii juriului sursă foto: https://gazetaoltului.ro/