În perioada 7-8 octombrie 2023 va avea loc, la Vaslui, un festival de muzică pentru copii și tineri organizat de Daniel Budeanu. 

Evenimentul s-a născut în anul pandemiei, ca un protest față de carantina impusă. Compozitorul Claudiu Bulete, implicat în organizarea festivalului, mi-a povestit că a luat decizia de a face acest concurs muzical, împreună cu prietenul său Daniel Budeanu. Cei doi au decis să facă festivalul pentru că nu mai înțelegeau nimic din toate măsurile restrictive impuse în 2020, din cauza virusului de atunci.

Festivalul a ajuns anul acesta la cea de-a IV-a ediție. Din juriul ediției fac parte Eugenia Rusu – președinte al juriului, Ilinca Băcilă – membru onorific, iar membrii juriului sunt Claudiu Bulete, Alexandra Amarandei, Alina Roșca, Emilia Sacu, Torga Gurdil, Maurizio Casella, Carmelo Russu, Dragoș Gheorghiu și Marian Someșan. Anul acesta, festivalul are și juriul presei, care este alcătuit din Lili Trifu – manager general Vaslui TV, Alexandru Sava – jurnalist independent și ubsemnata, ca reprezentant al publicației Buzz.  

Vă voi ține la curent cu ceea ce se va întâmpla la eveniment atât pe telebuzz.ro, cât și în ziarul Buzz.