Așa cum va informăm într-un articol anterior, Centrul Județean de Excelență a făcut înscrieri pentru elevii dornici de cunoaștere și de aprofundarea cunoștințelor.

Înscrierea elevilor s-a făcut până la data de 2 octombrie 2023, cu ajutorul unui formular online, iar testarea elevilor a avut loc sâmbătă, pe 7 octombrie, la centrele de examen (Colegiul Național “Mihai Eminescu” Botoșani, pentru elevii din clasele de liceu; Școala Gimnazială Nr.11 Botoșani, pentru elevii din clasele de gimnaziu; Liceul “Regina Maria” Dorohoi, pentru elevii din clasele de liceu; Școala Gimnaziala “Mihail Kogălniceanu” Dorohoi, pentru elevii din clasele de gimnaziu; Școala Gimnazială “Leon Dănăilă” din Darabani, pentru elevii din clasele de gimnaziu).

Elevii au avut posibilitatea de înscriere la o singură disciplină, la alegere, dintre: matematică, fizică, informatică, biologie, chimie, geografie, istorie, limba si literatura română, limba engleză, limba latină, limba greacă veche, limba franceză și dezbateri.

Grupa de debate este nou introdusă și este uns mixtă cu începători și avansați.

Rezultatele finale vor fi afișate vineri, 13 octombrie 2023, la ora 10:00, la avizierul centrului, dar și pe pagina de Facebook.

TABELUL CU NUMĂRUL  DE GRUPE PENTRU ANUL ȘCOLAR 2023-2024: