Într-o atmosferă plină de emoție și bucurie, liceele din Botoșani se pregătesc pentru evenimentul mult așteptat al anului, Balul Bobocilor 2023.

Elevii de clasa a IX-a vor avea ocazia să-și etaleze talentul și creativitatea în fața comunității, într-un spectacol de neuitat.

Cu fiecare an care trece, ‘Balul Bobocilor” devine tot mai popular în rândul tinerilor liceeni.

Evenimentul reprezintă o tradiție prin care noii studenți sunt introduși în lumea liceului și au ocazia să-și arate abilitățile în fața colegilor, profesorilor, părinților și a întregii comunități.

Anul acesta, organizatorii au pregătit o serie de surprize și activități care vor aduce un plus de spectaculozitate și originalitate evenimentului.

“Balul Bobocilor” din Botoșani 2023 va fi un adevărat regal al talentelor, cu momente artistice de excepție și prestații remarcabile.

Printre participanții la eveniment se numără tinerele talente ale liceelor din Botoșani, care și-au dedicat timpul și efortul pentru a-și pregăti numerele artistice.

De la dansuri moderne și contemporane, până la interpretări vocale și prestații muzicale, tinerii boboci vor demonstra că au toate ingredientele necesare pentru a deveni viitoarele vedete ale scenei.

Fiecare instituție vine cu tema ei pentru bal. Unele de anul trecut au fost: Arabian Night, Military, Perioada interbelică etc.

Liceele vor avea fiecare balul lor, iar căâștigători vor ajunge în finala.

Datele și liceele care participă sunt:

26 Octombrie- COLEGIUL TEHNIC “GHEORCHE ASACHI”
28 Octombrie – COLEGIUL NATIONAL “A.T. LAURIAN
06 Noiembrie-LICEUL PEDAGOGIC “NICOLAE IORGA”
10 Noiembrie – LICEUL DE ARTA , STEFAN LUCHIAN”
11 Noiembrie- COLEGIUL NATIONAL “MIHAI EMINESCU”
14 Noiembrie- LICEUL ,ALEXANDRU CEL BUN”
15 Noiembrie- COLEGIUL ECONOMIC “OCTAV ONICESCU”
20 Noiembrie-LICEUL TEORETIC “GRIGORE ANTIPA”
22 Noiembrie-LICEUL CU PROGRAM SPORTIV
28 Noiembrie – LICEUL , DIMITRIE NEGREANU”
FINALA – O6 DECEMBRIE

Toate spectacolele incep la ora 17:00 iar biletele se gasesc la distribuitorii din licee