FC Botoșani a disputat, acasă, două meciuri amicale

Echipa locală nu a obținut încă, cea de-a doua victorie de anul acesta. Roș-Alb-Albaștrii au disputat pe teren propriu două meciuri, unul împotriva celor de la Șomuz Fălticeni, care joacă în prezent în liga a-3 a, locul 9, și FC Zimbru din Super liga Moldovei, care se clasează pe locul 4.

FC Botoșani-Șomuz Fălticeni (2-2)

Deși nu au fost prea mulți oameni pe stadion, jucătorii au fost suficient de motivați pentru a deschide scorul.

Totuși, dupa reușită, meciul a decurs destul de slab pentru Botoșani, echipa lăsându-se egalată și terminând meciul cu scorul de 2-2.

Fotografie de la meciul amical împotriva celor de la Șomuz Fălticeni Foto: Facebook-FC Botoșani

FC Botoșani-FC Zimbru (1-2)

FC Botoșani a început surprinzător meciul, jucătorii au reușit să păstreze mingea destul de mult în primele minute ale meciului.

După mai multe faze pline de emoții, FC Botoșani a obținut penalty, urmând ca Alin Șeroni să execute bine lovitura, marcând și chiar deschizând scorul.

După ce FC Botoșani părea să fie într-o situație foarte bună, având un avantaj de un gol în fața moldovenilor, musafirii au egalat, marcând la poarta lui Răzvan Ducan, portarul Botoșanilor.

Entuziasmați și fericiți de reușita lor, jucătorii de la FC Zimbru au reușit să dea gol, însă arbitrul a arătat offside, lucru care i-a făcut pe fanii gazdelor sa sufle ușurați. Văzând că meciul e pe terminate, oaspeții au știut ce au de făcut si au reușit să mai facă o reușită, golul ducând echipa spre victorie.