Teatrul pentru Copii și Tineret “Vasilache” îi invită pe copii în acest weekend la spectacolul “Albă ca Zăpada și cei 7 pitici”.

Evenimentul va avea loc,  în zilele de sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 11:00 și duminică, 22 octombrie, de la ora 11:00 si 12:30.

Spectacolul “Albă ca Zăpada și cei 7 pitici”, după o poveste de Frații Grimm – este unul realizat de Valentin Dobrescu și scenografia: Mihai Pastramagiu. Ilustrația muzicală este semnată de Oana Pușcașu. Spectacolul este recomandat preșcolarilor si școlarilor.

Teatrul “Mihai Eminescu” îi invită pe cei mai mari botoșăneni la speactolul “Caragiale e de vină” de Matei Vișniec, atât sâmbătă, 21 octombrie, cât  și duminică 22 octombrie, de la ora 18:00. Spectacolul se va desfășura  la Casa Tineretului Botoșani.

Cinema Unirea va găzdui,  vineri, 20 octombrie, de la ora 19:00 un stand-up Comedy cu Dan Badea, intitulat “RĂU VEGAN”. Spectacolul este interzis minorilor sub 16 ani!

Uvertura Mall găzduiește, la etajul 4, în perioada 20-27 octombrie 2023- “Laboratorul Curiozității”- o expoziție, experimente si jocuri distractive despre știință. Evenimentul este recomandat copiilor cu vârste între 5-14 ani.