Pe data de 21 octombrie, a avut loc, la Colegiul Național „Mihai Viteazu” din București, cea de-a IV ediție a concursului de muzică „Sunetul Lunii” destinat copiilor între 5 și 17 ani. Au participat la concurs și doi botoșăneni. 

Competiția s-a desfășurat pe două secțiuni, Pop românesc și Pop internațional și pe mai multe categorii de vârstă, respectiv 5-7 ani, 6-9 ani, 10-11 ani, 12-14 ani și 15-17 ani. Juriul concursului a fost compus din artista Monica Anghel (președintele juriului), solista Dora Gaitanovici, compozitor și participantă la Eurovision România, Bogdan Pavlică, playlist manager la Radio România Actualități și Alexandru Borșan, compozitor și profesor de muzică.

Într-un comunicat de presă trimis redacției, se arată că la concursul „Sunetul Lunii” au participat botoșănenii Măriuca Stan Muraru și Luca Lazăr, amândoi făcând parte din studioul de producție muzicală „Cheia Sol Music Studio”. În urma participării, Măriuca  a obținut trofeul categoriei de vârstă 12-14 ani, la secțiunea pop internațional și locul al II-lea la categoria de vârstă 12-14 ani, de la secțiunea pop românesc, iar Luca – premiul I, la categoria 12-14 ani, de la secțiunea Pop românesc și premiul al II-lea, la aceeași categorie de vârstă, de la secțiunea pop internațional.