Dacă ați ratat concertul celor de la Direcția 5 de vineri seară, din Grand Irish Pub, te poți relaxa la un film, la Cinema Unirea sau la Happy Cinema cu filme de familie, comedie sau animație pentru toate vârstele.

Iar pentru că Halloween-ul se apropie, duminică, 29 octombrie, la Uvertura Mall, vor fi foarte multe activități destinate copiilor: un spectacol de dans susținut de cei de la G-Power, un atelier de pictat bostănei, o paradă de costume, face painting și trick or treat.

Sâmbătă, 28 octombrie, la ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, va avea loc Balul Bobocilor al Colegiului Național “A.T. Laurian”, urmat de un after party în Grand Irish Pub.

Tot la acest sfârșit de săptămână, la Teatrul Vasilache, puteți viziona spectacolul “Povestea peștișorului de aur”, după Aleksandr Sergheevici Pușkin, în regia lui Marius Rogojinschi. Programul este cunoscut cu siguranță de copilași, sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 11:00 și duminică, 29 octombrie, de la orele 11:00 și 12:30.

 

Duminică, 29 octombrie, în intervalul orar, 10:00-14:00, pe Pietonalul Unirii va fi retroparada toamnei, unde vom putea admira vehicule vechi, dar superbe, organizată de Retromobil Club România.