Se apropie încă un meci important pentru FC Botoșani

Superliga a ajuns la cea de-a 14 a etapă. Fără victorie, FC Botoșani rămâne iar cu speranța de a nu retrograda.

Partida se va juca împotriva echipei  ,,U” Cluj, una destul de grea având în vedere că unii jucători ar putea lipsi.

Virgile Pinson și Drole vor rata meciul având în vedere scandalul în care sunt implicați,  provocat de pariuri.

Distanța din clasament este una mare, care s-ar putea mări sau s-ar putea micșora. Totul  depinde de rezultatul final al partidei.

În acest moment echipele sunt la distanță de 10 puncte în ligă. FC Botoșani se clasează pe locul 16, loc de retrogradare directă, cu doar 6 puncte.  Universitatea Cluj este  pe a 10 a poziție a clasamentului, cu 16 puncte.

FC Botoșani nu duce o situație prea bună în clasament, iar asta ar putea afecta meciul

După cum am spus, moldovenii se clasează pe locul 16, fapt care aduce multe emoții la Botoșani.

Dacă echipa nu va ieși cu bine din  această ,,fundătură, ar putea retrograda.

Din păcate, din cauza greșelilor echipa nu are victorie în niciuna dintre cele 14 etape disputate până acum.

În general, suporterii echipei dau vina pe lipsa de antrenament, jucătorii, chiar pe antrenor, care în ultima vreme s-a schimbat cam des.

Cel mai probabil, situația s-ar regla în momentul în care vom avea o primă victorie. Ea va veni cu bucurie și un moral mai ridicat. În fotbalul botoșăneni,  moralul este foarte important, trebuie să știi să îl controlezi, altfel, dacă nu vei mai juca cu sufletul, nivelul jocului va scădez semnificativ.

Dan Alexa și Andrei Dragu au fost prezenți la o conferință de presă, la care s-a discutat despre etapă această

,,Întâlnim o echipă puternică, una care are în componență jucători cu experiență.  Aici mă refer la Nistor, Chipiu. Probabil că deja și-au fixat un obiectiv clar. Jocul lor crește de la meci la meci. Noi suntem o echipă care prezintă niște jucători care au niște calități individuale extraordinare. Dar, în momentul de față, cel mai mult contează să fim un grup și să trecem peste această presiune, și să obținem într-un final primă victorie. Numai este nici o scuză și trebuie să ne revenim cât mai repede. Cu încurajări de la întregul staff tehnic, ar trebui să obținem primă victorie și de aici și următoarele.” a declarat tânărul forbalist