Campania „Încalță un copil de iarnă” dedicată copiilor din medii defavorizate continuă și în acest an. La Botoșani inițiativa demarată de Mirela Retegan și fundația Zurli este susținută de Asociația Județeană de Babywearing. Aceasta a început în urmă cu patru ani. În tot acest timp s-au strâns peste  1500 de perechi de ghete. 
Anul acesta, botoșănenii care vor să ajute, o pot face cumpărând o pereche de ghete noi pe care o pot lăsa la unul dintre punctele de donație. Cei care participă în cadrul campaniei mai pot adăuga și surprize care nu se topesc sau se alterează (șosete, biscuiți, napolitane, caiete, creioane colorate). „Puteți pune și o scrisorică pentru copii și dacă vreți să creați o legătură cu familia la care ajung, puteți să lăsați și un număr de telefon.”, au spus membrii asociației Babywearing Botoșani pe pagina de Facebook.
Campania se desfășoară până pe 15 decembrie, iar locațiile partenere în care botoșănenii pot lăsa surprizele sunt: Work Tape Medical, Poem, Prăvălia cu flori, Pasiflor, Casa Dulce, Theea Cabinet Salon Beauty Residence, Salon Oglinda Fermecată și Classic Flo.
Cei care vor să ajute financiar o pot face donând în contul colector pentru donații în bani:
Titular Asociația Județeană de Babywearing Botoșani
Cont lei: RO51BTRLRONCRT0462188801
Cont euro: RO98BTRLEURCRT0462188801
Detalii alimentare: Încalță un copil