Începând de vineri, 10 noiembrie, am dat drumul unei noi sesiuni de înscrieri pentru ‼️O NOUĂ GRUPĂ‼️ de mici reporteri la Buzz. 📌Până pe 25 noiembrie📌 te poți înscrie, dacă ai între 9 și 15 ani, pentru a învăța jucându-te.

Dezvoltare personală

Jurnalismul este o meserie pe care o practici sincer doar manifestând multă pasiune. Îți vei da seama mai târziu dacă această meserie ți se potrivește, dar până atunci tot ceea ce faci în redacția Buzz înseamnw dezvoltare personală

Ce faci la Buzz?

Beneficiind de o legitimație de reporter, vei putea participa la evenimentele orașului pentru a scrie despre ele în ziarul Buzz sau pe site, vei întâlni vedete și oameni de la care ai doar de învățat, poți edita reportaje, poți filma și fotografia și, nu în ultimul rând, vei avea parte de o tabără de jurnalism de care te vei îndrăgosti. În tabără vei învăța să faci materiale jurnalistice de la profesioniști din Televiziunea Română și Radio. Totodată, vara te vei bucura de un concurs de jurnalism unde vei putea câștiga premii bani, dar și multă experiență de viață și de…jurnalism.

Viața la Buzz e unică și dă …dependență, dar una pozitivă, căci înveți, te dezvolți, devii mai bun, nu mai ești timid, te bucuri de prieteni, începe să-ti placă scrisul și cititul și …te distrezi.

‼️📌‼️ Completează formularul de pe site (da refresh la site după ce citești articolul) și.. hai sa ne cunoaștem! 🙏💛🐝🙏💛

Detalii tehnice

Pentru a fi membru al redacției Buzz, plătești o cotizație lunară de 100 lei. Pentru primele două luni se plătește la înscriere, aceasta fiind considerată perioada de inițiere pentru viitorii noștri membri. 📌În cele două luni vei participa la cursuri de inițiere în jurnalism, dicție, montaj, filmare, fotografiat. În redacție le dezvoltăm pe toate înpreună.

Trage un ochi sa vezi ce facem!

Poți urmări produsele noastre pe canalul de Youtube aici sau pe Vocea Buzz aici. 

Găsești ziarul Buzz la magazinul Junior, clubul Mischa Kids din mall, librăria Alexandria din mall și farmacia Defarm din strada Primăverii!