Omul de afaceri Valeriu Iftime, care este și patronul FC Botoșani, a făcut o postare online pe Facebook prin care s-a plâns de felul în care arbitrii tratează echipa.

De o vreme, botoșănenii sunt trași în jos din cauza greșelilor pe care arbitrii din România le fac.

,,ARBITRAȚI-NE CORECT, NEPĂRTINITOR ȘI NU VOM RETROGRADA!

arbitrii ne tratează de parcă am fi deja retrogradați și n-am mai avea dreptul la corectitudine!

faultul în careu asupra lui Florescu, tratat cu galben, în timp ce în careul nostru arbitrii au căutat cu lupa VAR orice infracțiune.

furați cu același VAR și la meciul cu Galațiul

grupul de jucători e tot mai unit, Andrei Patache se dovedește un antrenor foarte inspirat, așa că vom lupta până la capăt și NU VOM RETROGRADA!

Meciul cu FC Voluntari a fost pentru un spectator neutruun spectacol pe cinste: cu goluri multe, cu faze extraordinare, ratări rarisime la ambele porți, penalty marcat, penalty apărat, eliminări. Și, iarăși, pentru un spectator neutru, rezultatul final probabil că a părut unul echitabil.

Dinspre noi, cei de la FC Botoșani, lucrurile se văd un pic altfel. Pentru că, pentru a nu știu câta oară în acest sezon, suntem afectați de maniera de arbitraj. Greșelile sunt omenești, pot să apară, dar ceea ce cu adevărat este intolerabil este maniera cu care suntem tratați de arbitri, de cei care fac delegările, de cei din camera VAR. Suntem priviți de parcă am fi deja retrogradați, nu am mai conta și n-am mai avea dreptul la corectitudine din partea celor care, cum se spunea pe vremuri, ”împart dreptatea” pe terenul de joc.” – a declarat omul de afaceri despre arbitrajul prezent în meciurile celor de la FC Botoșani