FC Botoșani duce în continuare lipsă de puncte în Superli- ga, iar timpul devine principa- lul dușman al echipei. Formația de Liga 1 încearcă să facă schimbări pentru a se redresa în clasament așa că a schimbat an- trenorul principal. Dan Alexa, fostul antrenor al Roș-alb-al- baștrilor, a plecat în urma partidei pierdute din Cupa Româ- niei, pe stadionul lui CSM Alexandria care s-a terminat cu 2-1 pentru gazde. Rămasă fără antrenor, formația lui Valeriu
Iftime nu a stat prea mult pe gânduri și a ales un fost jucător al lor pentru a experimenta postul de antrenor. Andrei Patache a fost alegerea botoșănenilor, iar fostul fundaș pare să fi început cu dreptul, chiar dacă arbitrajul nu au fost în favoarea botoșănenilor.
Andrei Patache, noul antrenor, plus sau minus?
Andrei Patache a început bine antrenoratul, cu un egal pe stadionul academiei lui Gheorghe Hagi. Rezultatul i s-ar putea da- tora lui Victor Dican datorită unei reveniri în ultimele minu te ale partidei. Mijlocașul se poate lăuda și cu faptul că a intrat în echipa etapei. Al doilea meci al noului antrenor care a fost și primul din retur a fost un adevărat spectacol. 6 goluri au fost marcate pe municipal. Andrei Patache a dovedit creativitate, gândire dinamică și nu a lăsat un gol dat în primele mi-nute să îl descurajeze în drumul spre rezultat. Chiar și Valeriu Iftime patronul clubului a spus că fostul fundaș și-a făcut bine treaba de antrenor. Chiar mai bine decât s-ar fi așteptat.
Oare va salva echipa?
Pentru o asemenea întrebare încă nu există un răspuns, dar sperăm că până la finalul sezo- nului îl vom avea, iar FC Bo-toșani va rămâne în Superligă. La ora actuală putem spune că echipa s-a schimbat destul de mult sub antrenoratul lui Patache. Echipa se descurcă mai bine în momentele tensionate și nu mai ratează șansele imense de gol. De la venirea lui Pata- che, echipa are deja două punc- te obținute în două etape. Formația de pe ultima poziție a Superligii pare mai motivată și mai creativă în duelurile unul la unul.

Autor: Fabian Paranici – 11 ani