FC Botoșani a avut parte, miercuri seară, de încă o înfrângere în meciul cu Universitatea Cluj din Cupa României. Botoșănenii sperau măcar la un egal, dar nu a fost să fie. Meciul nu a început prea bine, pentru că la câteva minute de la începerea lui, clujenii au marcat un gol prin Ianis Stoica.

În minutul 35, arbitrul a oprit meciul pentru a verifica un fault din corner. Acesta a analizat mai bine situația și în cele din urmă, a anunțat că se va bate penalty. Ureche, portarul echipei bototoșănene, nu a reușit să apere șutul lui Elvis Manu și astfel, clujenii conduceau cu 2 -0 pe Botoșani.

În minutul 48 fotbaliștii au intrat la vestiare, botoșănenii fiind foarte dezamăgiți. După prima repriză, clujenii au mai reușit să dea un gol în minutul 60  dintr-o lovitură liberă prin Ianis Stoica. Marco Fossati a reușit să se strecoare printre fundași și astfel ajungând la poartă a șutat dând un nou gol.

După această reușită arbitrul a stat multe minute pentru a decide dacă va fi gol, dar într-un final l-a validat. Botoșănenii s-au apărat destul de bine până la final. Meciul nu a fost unul cu faulturi periculoase și nici jucătorii nu au primit cartonașe galbene sau roșii.

Botoșănenii s-au simțit foarte umiliți de scorul cu care au fost învinși. Din păcate, este tot mai dificil să prindă calificarea. Cristian Prisacariu, ofițerul de presă FC Botoșani, a spus și el la începutul meciului că nu mai pot face nimic în legătură cu poziția din grupă, pentru că aceștia nu vor mai avea vreun meci. Pentru FC Botoșani a mai rămas o poziție în  Superligă, dar și acolo lucrurile stau prost deocamdată.