Moș Crăciun a ajuns mai repede la FC Botoșani și a adus așteptata victorie. Datorită reușitei, echipa botoșăneană evită să între în istoria ,,rea” a Superligii.

FC Botoșani a câștigat, vineri 22 decembrie, un meci foarte important. Prima victorie din Superligă. Botoșanenii au terminat cu scorul de 2-0, reușind la fel ca în tur, să scape fără nici un gol primit, împotriva celor de la Oțelul Galați.

Meciul a fost câștigat în deplasare, la Galați, deși gazdele au parte de un succes mult mai mare decât al formației botoșănene.

Acest meci câștigat nu înseamnă doar cele 3 puncte, deși acestea ne vor fi esențiale în clasament, ci o nouă șansă de la patronul Valeriu Iftime. Victoria ar putea să îl convingă pe omul de afaceri să investească din nou în echipă, după cum s-au exprimat și comentatorii partidei.

O dată cu acest meci, FC Botoșani a evitat să intre în istoria ,,rea” a ligii, devenind echipa care a așteptat cel mai mult o victorie.

Meciul disputat în Galați este ultimul disputat în 2023. Această victorie pe final de an ar putea aduce un moral mai bun și o motivare pentru jucători, să lupte până în ultima clipă.

Eduard Florescu, eroul meciului. A dat cele două goluri.
Eduard Florescu, eroul meciului. A dat cele două goluri.