Pe data de 20 decembrie, elevii școlii gimnaziale nr. 12 au avut parte de serbarea de Crăciun. Elevii au prezentat  numeroase momente artistice care i-au impresionat  pe spectatorii prezenți. Au fost dansuri populare, colinde, jocuri cu capra și ursul sau diferite dansuri special învățate pentru sărbătoarea Crăciunului.

Pentru spectacolul de Crăciun al școlii, elevii au fost pregătiți de cadrele didactice ale unității de învățământ, fiecare clasă având momente artistice pregătite. Sala a fost plină, copiii bucurându-se atât de momentele frumoase pregătite, cât și de posibilitatea de a petrece câteva ceasuri împreună, la școală, fără cărți și caiete.

Ca multe alte școli, și școala nr. 12 a fost în săptămâna ce a precedat sărbătorile de iarnă și care a încheiat al doilea modul școlar, în Săptămâna Altfel.

Tot în cadrul acestei săptămâni, mai mulți elevi dinclasa a V-a ai școlii, îndrumați de profesoarele Diana-Gabriela Prescorniță, Loredana Burlacu și Anamaria Murariu Pînzariu au fost la colindat tocmai la Ipotești. Activitatea „Iarna la Ipotești”, desfășurată în cadrul Programului Național „Școala Altfel”, a inclus un program artistic, intitulat „Tradiții de iarnă”, împodobirea bradului instituției, un concurs de puzzle pe teme eminesciene, urmate de vizitarea obiectivelor Memorialului Ipoteşti.

O altă activitate  din săptămâna „Școala Altfel” a fost și competiția de șah pentru clasele I-IV,  coordonată de domnii prof. Alin Florea și Danil Gheața.

 

 

Poze si videoclipuri video cu respectivul eveniment gasiti la pagina de FaceBook a scolii: Scoala Gimnaziala nr.12 :    scoala12bt.ro

Acasă