Valeriu Iftime a făcut o postare pe Facebook în care și-a cerut iertare pentru toate cele întâmplate de la începutul sezonului.

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani nu a vorbit doar despre Crăciun, ci și despre clubul care nu o duce prea bine în campionat.

,,Vă urez tuturor Crăciun fericit, inimă bună și gând curat! Pentru cei care iubesc și care prețuiesc FC Botoșani, îmi pare nespus de rău că anul acesta v-am dezamăgit. Mi-ați trimis foarte multe mesaje, le-am citit, n-am răspuns la fiecare pentru că nu-i meseria mea să fac asta, dar să știți că țin cont de tot ceea ce îmi spuneți.

Caut acum și sper să găsesc un antrenor care cred că o să vă placă. În două zile o să-l și anunțăm. După care o să mai fac niște transferuri de fotbaliști și vă asigur că vom lupta până în ultima zi pentru a nu ajunge în liga a doua.

Să fiți convinși că avem încă foarte multe lucruri de spus! Adică avem speranță, avem argumente și avem toate instrumentele necesare pentru a lupta și pentru a face fotbal la Botoșani! Nu doar așa, ca să respectăm competiția, cum se spune, ci ca să arătăm că la Botoșani fotbalul nu e deloc un subiect care trebuie uitat!

Vă garantez că, împreună cu asociații mei, caut cele mai bune soluții și sper din toată inima că le voi și găsi! Noi, cei din grupul Elsaco, nu ne dăm deoparte, muncim, insistăm și sper ca la un moment dat chiar să avem o imensă bucurie!”, a declarat omul de afaceri, plin de speranță