FC Botoșani are un nou antrenor. Noua speranță a moldovenilor a trecut și pe la FCSB.

După o lungă căutare, FC Botoșani și-a găsit un antrenor  de la care speră salvarea. Noul antrenor este Bogdan Andone, care este destul de lăudat, iar speranțele chiar sunt în mâinile lui.

Bogdan Andone a antrenat și la Astra Giurgiu unde a câștigat titlul, Poli Timișoara, FC Voluntari și FCSB. Din păcate, noul antrenor al FC Botoșani nu a luat decât o dată titlul, și nu a reușit să îl câștige din nou după plecarea de la Astra Giurgiu din anul 2016.

,,Cine nu muncește și nu dă totul pentru echipă, nu va face parte din echipă și din lot.”

,,Eu am avut o discuție cu domnul Iftime în urmă cu o lună de zile. Ne-am pus de acord cu anumite lucruri. Eu, cu bune, cu rele, am principii clare. Cine nu muncește și nu dă totul pentru echipă, nu va face parte din echipă și din lot. Voi avea această discuție cu toată lumea. Totul e pus la punct. Aștept să începem pregătirea. Cred că avem șanse ca Botoșani să rămână în SuperLiga. 

Vor fi și schimbări. Am mare încredere în jucători. Am încredere pentru că acest club e un eșalon al seriozității. În urmă cu 3 ani, mi-aș fi dorit să antrenez FC Botoșani. Patronul echipei e serios. Cred că fotbaliștii români au calitate.” a spus Bogdan Andone, conform Digi Sport

,,Știu cum lucrează, sunt ferm convins că FC Botoșani a ales o variantă bună.”

,,E un antrenor foarte bun, mi-a fost secund. Știu cum lucrează, sunt ferm convins că FC Botoșani a ales o variantă bună. Am vorbit cu el, i-am spus că nu are ce să piardă și în astfel de momente își demonstrează valoarea. Nu e nimic de speriat, mai ales că punctele se înjumătățesc.

O să fie greu să câștige cineva la Botoșani, eu îl cunosc pe Bogdan, o să vedeți. Va face puncte acasă! Au șanse! Nu pot să spun că va scăpa echipa de la retrogradare, dar șanse sunt. Probabil va fi ultimul antrenor de la Botoșani, el nu pleacă de acolo până nu se încheie acest campionat. Eu cred că va ajunge la baraj!” a declarat Marius Șumudică, potrivit DigiSport

De asemenea, Valeriu Iftime, finanțatorul echipei a vorbit și el, despre noul antrenor, pentru GSP. ,

„Am bătut palma cu Bogdan Andone. Este un antrenor român care cunoaște un pic campionatul, este tânăr și s-a angajat ca împreună să ne dăm peste cap ca să salvăm echipa de la retrogradare. În rest, sunt mai multe chestii care țin de intuiție. 

De ieri s-a apucat de treabă. Trebuia să semneze astăzi cu președintele, de vreo două zile se tot gândește la lot, la ce mai trebuie” a declarat Valeriu Iftime pentru GSP.ro

 

Imagine cu Bogdan Andone Sursă foto: Digi Sport