Talentul, creativitatea și ambiția se află în fiecare dintre noi, însă trebuie să ne găsim o cale în care să ne facem văzuți de lume.

Există mulți elevi talentați, care zi de zi, compun poezii sau chiar își scriu propria poveste a vieții lor, însă aceștia nu conștientizează câtă creativitate au.

Dacă vă arătați calitățile, sigur veți reuși să inspirați unele persoane.

Niciodată nu putem ști ce ne rezervă viitorul dacă nu încercăm lucruri noi! Nu trebuie să ne fie frică să cunoastem persoane noi sau să acceptăm anumite provocări!

Pentru mine acest impuls de creativitate despre care vă vorbesc a fost cunoașterea echipei Buzz, care m-a ajutat enorm de mult!

Eu, acum, aproximativ doi ani, nu voiam să comunic cu lumea, eram o persoană care avea multe idei în minte, dar nu știa cum să le pună în aplicare. Totul până când în vara anului 2022, când am găsit fix ce căutăm de mult timp.

 

Am întâlnit o echipă unită de tineri care munceau din greu la pasiunile lor, iar pe parcurs am început să învăț și să înțeleg cât de mult ne poate influența încrederea în sine pentru deciziile pe care le luăm în viață!

Astăzi, sunt o persoană curajoasă, care nu refuză provocările vieții și care dorește să cunoască oameni noi.

Dacă aveți o pasiune și chiar doriți să o arătați lumii, începeți să lucrați la viitorul vostru!

Eu, din ziua în care am cunoscut echipa Buzz, mi-am promis să devin o persoană atât de bună, încât să nu pot să fiu ignorată de către lume!

Am inceput sa scriu pe site, să fac reportaje video, să fiu mai atentă la cum mă exprim, cum și cât de clar vorbesc, știu ce înseamnă o documentare s.a.m.d.

Sper ca această poveste să vă trezească  inspirația despre care toată lumea vorbește.   Miracolele se pot întâmpla mereu, fie în Ajunul Crăciunului, fie într-o zi obișnuită de vară!

Visați și luptați pentru visurile voastre, deoarece timpul trece repede pe lângă noi! Și, neapărat, bucurați-vă de copilărie. Trebuie să trăim viața din plin, fără să avem regrete, deoarece o viață între limite nu este benefică pentru creativitatea noastră!