Pasiunile găsite de mici ne ajută ne conturăm mai ușor un scop în viața, să înțelegem că nimic nu vine fără multă muncă și răbdare. Fie că facem muzică, fie că desenăm, fie că suntem pasionați de jurnalism sau științe exacte, toate presupun multă dăruire și studiu. 

Arta handmade este un domeniu frumos care ne poate dezvolta spiritul creativ. Anisia Amărioarei are 12 ani și este membră a redactiei Buzz.

Este pasionată de handmade și face de una singură brățări colorate, cu litere, mărgele din sticlă, cu steluțe etc. “Mă ocup de crearea brățărilor handmade de aproximativ un an. Prima brățară a fost creată cu ajutorul materialelor mătușii mele și astfel a prins contur pasiunea mea pentru brățări. Dorind să fie mai complexă, am căutat tutoriale de unde am învățat cum le pot crea eu singură”, ne-a declarat Anisia.

Urmăritorii fetei sunt încântați

Copila are și cont de Instagram unde își expune produsele realizate. Se numește bracelets._.hande.made și poate fi urmărit pentru a-i admira obiectele realizate. “Urmăritorii din mediul online apreciază diversitatea mărgelelor, care prin combinația acestora, creează o brățară foarte frumoasă și la modă”.

Pasiune transmisă de o mătușă

Anisia are însă precedent în familie în privința pasiunii sale pentru handmade. Mătușa ei realizează accesorii pentru păr. “Ea având atât de multe mărgele care îmi sclipeau în ochi, am zis să încerc să creez o brățară. După ce am terminat-o, mi-am dat seama că îmi place să fac acest lucru. Mătușa mea fiind foarte bună cu mine a fost de acord să-mi dea câteva mărgele de la ea pentru a mai face brățări. După ceva timp mi-am cumpărat câteva seturi de mărgele și de atunci am început să creez brățări.”

Care sunt cele mai solicitate brățări?

Cei care o urmăresc pe Anisia pe Instagram chiar și cumpără produsele fetei, un mod pentru tânăra artistă să facă un ban de buzunar sau măcar să-și scoată cheltuiala pentru materia prima a produselor. “Cele mai cerute brățări sunt cele cu inițiale, cele cu mărgele din sticlă și cele cu stele. Fiind un fel de modă să porți astfel de accesorii, brățările cu mărgelele de sticlă sunt mai elegante față de celelalte și diferite, deoarece nu găsești brățări de calitate mai ales din sticlă la tot pasul.”

Anisia a fost prezentă, împreună cu sora ei, Anastasia, la Târgul de jucării de anul trecut, unde, normal, a vândut și din brățările pe care le confecționează.