În această săptămână la Teatrul „Vasilache”, cei mici sunt aşteptaţi la spectacolul „Capra cu trei iezi”, primul spectacol din Programul „POVESTIRI DIN COPILĂRIE”.

Spectacolul poate fi vizionat în zilele de joi, 29 februarie 2024, de la ora 18:00, sâmbătă, 2 martie 2024, de la ora 11:00 şi duminică, 3 martie 2024, de la orele 11:00 şi 12:30.

Spectacolul „Capra cu trei iezi” este o adaptare după Ion Creangă, dramatizare de Mihai Donţu. Regia artistică este semnată de Mihai Donţu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu.

Din distribuţie fac parte actorii: Anamaria Chelaru, Renata Voloșcu, Marius Rusu, Florin Iftode, Andrei Iurescu şi Alin Gheorghiu.

„Toate teatrele din ţară au în repertoriu povestea Caprei şi a celor trei iezi. De ce Capra cu trei iezi? O poveste clasică în care am încercat să combin elemente moderne, giumbuşlucuri, pe placul copiilor. Deşi suntem în secolul XXI, propun o întoarcere în timp cu poveştile şi povestirile lui Ion Creangă. Au fost, sunt şi vor fi pe înţelesul copiilor”. (Mihai Donţu, regizor artistic)

Preţul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat online sau la sediul instituţiei, de marţi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începere spectacolului.