FVBotoșani s-a confruntat astăzi cu U Cluj, o echipă cu multe puncte față de noi. Echipa btoșăneană mai are puține șanse pentru a se salva de la retrogadare, dar încă mai speră la locurile de baraj. Acesta a fost primul meci pentru FC Botoșani în Play-out din 2024, iar partida s-a disputat pe arena din Cluj.

Repriza 1

Până în minutul 14, echipa a reușit să mențină scorul de 0 la 0. În minutul 14, U Cluj primește un penalty, iar Dan Nistor aduce cu ușurință primul gol al partidei.

Galeria clubului din Botoșani pare dezamăgită, iar jucătorii sunt tot speriați că nu vor câștiga. Până la pauză, meciul a mers destul de lejer, dar a fost acordat un catonaș galben jucătorului Thalisson Kelven, de la U Cluj și imediat după, s-a auzit fluierul arbitrului de pauză.

Repriza 2

Jucătorii botoșăneni intră cu mai mult curaj pe teren, crezând că vor da golul mult așteptat. Până în minutul 74 au fost făcute șapte schimbări, atât la FC Botoșani, cât și la U Cluj, însă ocaziile ambelor echipe au fost și ele multe.

În minutul 75, a venit al doilea gol dat de către Ante Roguljić, prin pasa de gol extraordinară a lui Dan Nistor. În minutul 76, Zoran Mitrov, jucător al Botoșaniului primește un cartonaș galben, iar până în prelungiri, au mai fost făcute câteva schimbări, la cererea antrenorilor. În prelungiri U Cluj-ul marchează al treilea gol, prin reușita lui Ante Roguljić, fiind al doilea gol marcat în acest meci. Meciul se termină, jucătorii din Botoșani intră supărați la vestiare, dezamăgiți de scorul cu care s-a încheiat partida.