FC Botoșani s-a confruntat astăzi cu Petrolul Ploiești, intr-un meci destul de agitat, terminat cu victoria botoșănenilor. Fanii Petrolului încurajau echipa ploieșteană, dar cu toate acestea, FC Botoșani a ieșit mai bine decât echipa  gazdă. Să urmarim rezumatul meciului.

Repriza 1

Jucătorii intră pe teren, iar în minutul cinci este deja gol pentru Botoșani dat de Andrei Miron.

Nici Petrolul nu se lasă mai prejos. În minutul 12, Christian Irobiso marchează gol pentru echipa sa, prin avantajul pierderii mingi la Luca Kukic.

Ajungem în minutul 26, unde i se acordă cartonaș galben lui Valentin Țicu, iar până la repriza a doua, FC Botoșani s-a menținut doar în careul Ploieștenilor, cu o gafă a lui Florescu, dar și a altor jucători de la FC Botoșani.

Repriza 2

Jucătorii reintră pe teren și se observă un joc mai dur. Aldair vede cartonașul galben în minutul 54, iar imediat Botoșani speră un gol făcând două schimbări.

Urmează o schimbare și la Petrolul și imediat reîncepe jocul. Jucătorii Ploieștiului se apropie de poartă botoșănenilor, dar Țigănașu intră urât intr-unul dintre jucătorii de la echipă adversă.

Arbitrul decide să verifice faza la VAR pentru a decide dacă este penalty sau nu și imediat acordă penalty pentru Petrolul.

Sergiu Hanca se pregătește să lovească penaltyul, Florescu descurajându-l emoțional. Jucătorul lovește și Luca Kukic apără șutul slab, o mare bucurie pentru FC Botoșani.

Urmează multe speranțe, ambii antrenori de la cele două  echipe dorind ca echipa pe care o antrenează să marcheze golul victorios.

Nu după mult timp, FC Botoșani are o lovitură liberă pe care o bate Mouaddib.

Jucătorul lovește spre poartă, unde un jucător de la Petrolul deviază ușor de unde Miron i-a pasat cu capul lui Sadiku, acesta marcând golul de victorie al Botoșaniului.

Bucurie mare pe jucători, arbitrul îl felicită pe jucător și pe echipa sa și imediat a început jocul. Petrolul face o schimbare, crezând că vor face măcar un egal în prelungiri, dar meciul s-a terminat cu scorul de 2 la 1 pentru FC Botoșani.