FC Botoșani aduce primii jucători ai iernii. Ambii vin de la Universitatea Cluj.

Andrei Miron și Ioan Filip, noii jucători ai FC Botoșani

Andrei Miron și Ioan Filip sunt noile achiziții ale echipei botoșănene. Ambii erau liberi de contract, așa că mutarea lor de la ,,U” Cluj nu a fost prea dificilă.

Andrei Miron a mai jucat pentru FC Botoșani între anii 2015 și 2020, când a venit la echipă tot liber de contract, de la Oțelul Galați. În perioada în care a jucat pentru Botoșani, Andrei Miron a fost și căpitanul echipei.

Ambii jucători au jucat la echipe bucureștene. Andrei Miron a jucat pentru FCSB, ajungând la echipă în 2020, rămas liber de contract la Botoșani. Ioan Filip a jucat pentru Dinamo București, din anul 2019, până în 2020, când a plecat la U Cluj, liber de contract.

 ,,E foarte greu să vii la Botoșani având în vedere situația noastră.”

Contactat de Gazeta Sporturilor, Valeriu Iftime le-a dat câteva informații în exclusivitate. El a părut încrezător și fericit că aceștia au semnat cu echipa sa.

„Au semnat azi dimineață, după lupte seculare. E foarte greu să vii la Botoșani, având în vedere situația noastră. Cu Miron am o relație extraordinară. A fost căpitan aici, a fost prietenul meu. A spus că vine la orice ofertă. A venit aseară și mi-a fost frică să nu se răzgândească.

Iar pe Filip l-a dorit mult Bogdan Andone. Iar cei de la scouting mi-au spus că e o opțiune interesantă. Și mie mi se pare un tip extraordinar. Acum mai pregătim două transferuri interesante. Sunt străini din ligi mari. Dacă îmi ies, chiar cred că Bogdan poate face o echipă bună. Încercăm, încercăm…” a spus Iftime, potrivit GSP.ro