De când a venit la Botoșani, Bogdan Andone speră că încă mai poate salva echipa. Următorul meci este cu CFR Cluj, așa că Bogadan Andone a făcut transferuri și au mers în cantonament la București pentru a se antrena.n

„Am mare încredere în jucătorii care au venit, în jucătorii care au rămas, pentru că împreună vor forma un grup puternic, binențeles cu ajutorul nostru, cu ajutorul oamenilor din grup și al suporterilor.” declară Bogdan Andone.

În urmă cu meciului contra Oțelul Galați, lui Bogdan Andone i-a plăcut cum au jucat botoșănenii și cum s-au menținut pe teren.

,,Mi-a plăcut foarte mult meciul de sâmbăta chiar dacă nu am reușit să câștigăm, mi-a plăcut atitudinea lor, mentalitatea lor pe un teren destul de greu și cu un adversar dificil cum e Oțelul Galați.”, declară Bogdan Andone.

Ultimele transferuri pe care le-a făcut FC botoșani au fost prezentate la ultima conferință de presă. Clubul a adus următorii jucători:

Juan Cruz Kaprof – 28 de ani este atacant, ultimul club la care a jucat a fost Sarmiento Junin – Liga1 Argentina;

Aldair Ferreira – 25 de ani este mijlocaș, ultimul club la care a fost este Dziugas – Liga1 Lituania;

Zoran Mitrov – 21 de ani este mijlocaș, ultimul club la care a jucat a fost Petrolul Ploiești;

Lorand Fulop – 26 de ani este atacant, ultimul club la care a jucat a fost U Cluj;

Ioan Filip – 34 de ani este mijlocaș, ultimul club la care a jucat este U Cluj;

George Andrei Miron – 29 de ani este fundaș, ultimul club la care a jucat este U Cluj.

Noii jucători de la FC Botoșani

Antrenorul de la FC Botoșani vrea să introducă noii jucători în lot și să vadă cum vor juca „ Vom vedea cum răspund jucătorii pe pozițiile lor, cum se adaptează pe cerințelor, iar apoi vom schimba pe parcursul a campionatului.” declară Bogdan Andone.

În afară de jucători, FC Botoșani a mai adus și un antrenor secund, care să preia conducerea dacă Bogdan Andone nu va mai putea. Antrenorul secund se numește Marius Șuller, are 45 de ani și ultimul club la care a antrenat este U Cluj.