Sebastian Mailat, tot mai departe de a reveni pe teren.

În prezent, Sebastian Mailat este accidentat. El este foarte așteptat atât de fani cât și de colegii de la echipă. Deși este foarte important pentru echipă, Bogdan Andone nu vrea să îl readucă în teren, pentru a evita o posibilă accidentare și mai mare.

În cadrul primei conferințe din acest an, atunci când a fost întrebat când vor reveni Sekou Camara și Sebastian Mailat, Bogdan Andone a declarat că nu este sigur când vor reveni.

,,S-au accidentat destul de grav, nu știu cum decurge perioada de recuperare, nu știu cum e intensitatea antrenamentelor. Eu sper să îi avem cât mai repede, să avem o soluție sau două în plus.” a declarat noul antrenor al formației.

Atunci când a fost întrebat în cantonamentul de la București, cât de dor îi este de teren, el a declarat că abia așteaptă să revină.

,,Mi-e dor în primul rând să mă antrenez cu echipa, să simt din nou mingea, să marchez la antrenament, apoi la meciuri. Este o perioadă foarte dificilă, dar în curând voi reveni mult mai puternic.” a declarat Mailat.