Fc Botoșani a avut astăzi vizita celor de la CFR Cluj, care este o echipă cu multe victorii și jucători buni. Totuși, Botoșaniul a reușit să câștige meciul într-un mod spectaculos. Totodată s-a recunoscut munca depusă de Bogdan Andone și cât de bine a reușit să-i antreneze pe jucătorii de la FC Botoșani. 

Repriza întâi  

Fc Botoșani și CFR Cluj au început partida cu multe faulturi și cinci cartonașe galbene. Au fost multe faze de gol pentru FC Botoșani, dar șuturile pe care le-au dat jucătorii de la FC Botoșani nu au fost destul de puternice pentru a străpunge poarta celor de la CFR Cluj.

Situația a stat la fel și pentru clujeni, care se chinuiau să găsească o cale de a trece de fundașii Alexandru Țigănașu, nou venitul Andrei  Miron, care a fost un maestru pentru cei de la U Cluj înainte de a veni la Fc Botoșani, Rijad Sadiku, și, nu în ultimul rând, Romario Benzar.

Au mai fost momente în catre clujenii au reușit să treacă de fundași și să ajungă aproape de poarta lui Ducan, dar balonul nu a reușit să intre în poarta lui Ducan. 

Repriza a doua 

Fc Botoșani juca cu tot mai multă speranță în căutarea golului și chiar l-au găsit. În minutul 64, Florescu a dat un șut extraordinar pe deasupra porții, care a fost gol, și această lovitură i-a lăsat muți de uimire pe clujeni.

Această reușită a lui Florescu i-a făcut fericiți pe suporterii Botoșaniului și pe spectatori. CFR Cluj a vrut să arate că poate întoarce scorul dar nu a reușit.

A făcut mai multe schimbări, unele chiar și în ultimele minute, dar nu i-a ajutat cu nimic. Meciul a mai fost prelungit încă șase minute, dar clujenii nu au putut schimba scorul și astfel partida s-a încheiat 1-0 pentru Botoșani.

Acest meci a ne-a adus trei puncte. Chiar dacă este clasată pe ultimul loc, clubul crede că se poate salva de la retrogadare, dacă va câștiga și celelalte meciuri.  In prezent, echipa este ultima in clasament, dar doar la un punct distanta de cea dinaintea ei, respectiv Dinamo.